Dagreis vanuit de Hoeksche Waard naar de Keukenhof

422
Foto Pixabay

Hoeksche Waard – Heeft u altijd al eens naar de Keukenhof gewild, maar op de een of andere manier komt het er steeds niet van? Dan krijgt u nu de kans in de schoot geworpen om dit uitje eindelijk eens door te laten gaan! Vanaf de carpoolplaats bij de Rabobank Heinenoord (N217) gaat op 6 april a.s. een  touringcar naar de wereldberoemde Tuin van Europa, zoals de Keukenhof in Lisse ook wel wordt genoemd. Met een groep van bewoners van de Hoeksche Waard, jong of oud maakt niet uit, bent u die dag van 9.00 tot 20.00 uur uit en thuis voor slechts € 45, dat is dus incl. vervoer én toegangsbewijs.

Twee jongemannen, hebben het op zich genomen om voor de bewoners van de Hoeksche Waard eens vaker een aantrekkelijk uitje te organiseren. Het zijn Jaco en Leendert, die onder de naam Jack & Louis Events deze activiteiten ontwikkelen. Ze bijten de spits af met deze dagtocht naar de Keukenhof.

Met een bloemenweelde van 32 hectare omvang is de Keukenhof één van de belangrijkste toeristische attracties van Nederland geworden, een bloemenshow met meer dan zevenmiljoen bloeiende voorjaarsbloemen, waaronder 800 verschillende tulpensoorten. De Keukenhof ging halverwege de vorige eeuw van start, met als doel de Nederlandse bloembollen beter onder de aandacht te brengen. Dit jaar gaat de zeventigste editie van start, met als thema ‘Flower power’. Twee maanden lang, van medio maart t/m medio mei, de periode waarin de bloembollen in volle bloei staan, is deze wonderschone plek op aarde te bezoeken. En Jack & Louis Events biedt nu de mogelijkheid om daar gezellig met een groep Hoeksche Waardenaars makkelijk en comfortabel naartoe te gaan.

Er kunnen maximaal 54 personen mee. En: vol is vol! Opgeven kan bij Jaco Wolfert, liefst per mail: [email protected]. Maar bellen kan ook: 06 24113766.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.