Reyer brengt aanbidding en verstilling samen in De Poort in Oud-Beijerland

256

Oud-Beijerland – De 40 dagen tijd heeft in kerken een duidelijk doel. Deze periode voor Pasen staat in het teken van bezinning en verstillen; overdenking en dankzegging.

Het is een tijd waarin stil gestaan wordt bij de essentie van het christelijk geloof: het offer van Jezus en de eeuwige hoop die daaruit voort kwam. Samen met ‘Zingen In De Kerk’ presenteert Reyer dit jaar de ‘Hoop In Mij’ paastour: twaalf avonden waarop aanbidding en verstillen hand in hand gaan, op weg naar het paasfeest. Tijdens de ‘Hoop In Mij’ paastour verzorgenReyer enzijn band intieme aanbiddingsavonden die ruimte geven voor overdenking. Met aanbiddingsliederen die de essentie van Pasen raken, ontstaan bijzondere muzikale momentenin de 40 dagen tijd, waarin de boodschap minstens zo intens doorklinkt in het hart als de liederen dat doen. “De boodschap van Pasen is de absolute basis van ons geloof” aldus Reyer. “Voor mij is het essentieel dat we stilstaan bij wat het offer van Jezus voor ons betekent en dat we het Leven mogen vieren wat Hij ons heeft gegeven.”Met de ‘Hoop In Mij’ paastour krijgen de eerdere concertreeksen rondom Reyer`s recente album ‘Hoop In Mij’ een veelgevraagd vervolg. De afgelopen tours hebben jong en oud al samengebracht rond Nederlandse aanbiddingsliederen zoals ‘Ik Weet Hoe Goed Mijn God Is’, ‘Het Leven In Mij’ en ‘Hoop In Mij’. Deze tour is er daarnaast ookplaats voornieuwe liederen die in hoog tempo omarmd worden, zoals het door Mozaiek0318 geïntroduceerde ‘Jezus Overwinnaar’.

Op 30 maart zal Reyer met de tour Oud-Beijerland aan met een concert in ons kerkgebouw De Poort. Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar via www.zingenindekerk.nl.

Over Reyer:

Reyer van Drongelen (artiestennaam ‘Reyer’)wordt regelmatig beschreven als een muzikale duizendpoot. Zijn aanbiddingsmuziek is afwisselend Engels-en Nederlandstalig, met het Nederlandse lied ‘Ik Zie Het Kruis’ als één van zijn bekendste songs. Het grote publiek leerde Reyerde afgelopen jaren met name kennen als bandlid van de BEAM Worship band en de begeleidingsband van Opwekking. Daarnaast is hij als dj actief en produceert hij regelmatig remixes van bekende aanbiddingsliederen.  Meer informatieover Reyeris te vinden op www.reyer-music.com.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.