Kom kennis maken met cultuuraanbieders voor op school.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Op woensdag 27 maart organiseert Cultuureducatie met Kwaliteit weer een cultuurdate, een uniek, gratis, evenement rondom cultuureducatie in de Hoeksche Waard waar cultuuraanbieders en scholen elkaar ontmoeten en vraag en aanbod op elkaar afgestemd worden.

Dit jaar starten we met een plenaire presentatie van het Netwerk Cultuureducatie Hoeksche Waard waarna de leerkrachten en directies door de gangen van het Oude Rabobankgebouw op zoek gaan naar de aanbieders. Toneel, dans, beeldend, erfgoed, media, muziek, alle disciplines zijn aanwezig en iedereen heeft informatie bij zich over wat er allemaal mogelijk is op de scholen. Het CmK is er natuurlijk ook zelf om uit te leggen wat zij voor de scholen kunnen betekenen. Kom kennis maken en maak van volgend schooljaar een cultuureel schooljaar!

We starten om 14:00 in het Oude Rabobankgebouw aan het Vierwiekenplein in Oud-Beijerland (ingang achterzijde bij het torentje) en meer CmK informatie is te vinden op: www.cultuurhw.nl

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.