Informatiebijeenkomst Hulp voor de Helper

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD –  Op 10 april a.s.is er een informatiebijeenkomst over respijtzorg. Respijtzorg is een mogelijkheid voor mantelzorgers om even op adem te komen, bijvoorbeeld met de inzet van een vrijwilliger.

De informatiebijeenkomst is bedoeld voor mensen die interesse hebben in of te maken hebben met het geven van respijtzorg en/of hier meer over willen weten. De informatiebijeenkomst is van 16.00-17.00 uur op het kantoor van Welzijn Hoeksche Waard, Lamborghinilaan 4 in Oud-Beijerland en wordt georganiseerd door MEE Plus in samenwerking met de Vrijwilligerscentrale van Welzijn Hoeksche Waard.

Op 17 april start de training Hulp voor de Helper. De training Hulp voor de Helper is speciaal ontwikkeld door MEE Plus voor vrijwilligers in de zorg die meer kennis en handvatten zouden willen over respijtzorg. Bent u nog geen vrijwilliger, maar heeft u interesse in het bieden van ondersteuning aan mantelzorgers, u wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de training. De training wordt gegeven op woensdag 17 en 24 april van 09.00 tot 12.30 uur op het kantoor van Welzijn Hoeksche Waard, Lamborghinilaan 4 in Oud-Beijerland. Tijdens de informatiebijeenkomst kunt u zich aanmelden voor de training.

Neem voor meer informatie contact op met Corine Velthuyzen, Vrijwilligerscentrale Welzijn Hoeksche Waard, tel. 088-7308923 of mail naar [email protected]. Op de website van Welzijn Hoeksche Waard is meer informatie te vinden over de training.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren