Natuurmonumenten zoekt een boswachter voor de Hoeksche Waard en Tiengemeten

0
563
Foto Natuurmonumenten

HOEKSCHE WAARD – Het team van Zuid-Hollandse Eilanden zoekt een enthousiaste en open Boswachter Natuurbeheer voor met name de Hoeksche Waard en Tiengemeten. Als Boswachter Natuurbeheer weet je wat er bij goed weidevogelbeheer komt kijken en fungeer je als onze ogen en oren in het veld. Je bent een praktische doener met een groen hart en wisselt met gemak zaagbroek voor waadpak afhankelijk van je werkzaamheden.

Afwachten op een takenlijstje is niks voor jou; je signaleert afwijkingen, kansen en ontwikkelingen in de natuur en voelt je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het werk dat moet gebeuren. Je werkt graag samen met pachters, aannemers en vrijwilligers en je collega’s uit het beheerteam en draagt hiermee bij aan het behoud en de beleving van onze prachtige natuur.

Meer info en solliciteren kan via deze link


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.