Wietteelt in Zuid-Beijerland was 1 april grap, maar de Hoeksche Boerin staat er wel open voor om ooit legaal wiet te telen voor medisch gebruik

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Zuid-Beijerland – De afgelopen vrijdag aangekondigde wietteelt in Zuid-Beijerland is een 1 april grap en deed wel wat stof opwaaien vele telefoontjes kreeg Trudy naar aanleiding van de aankondiging die hier terug te lezen is.

” Wij boeren staan graag in voor wat nieuws, maar wietteelt is geen teelt die wij mogen gaan voeren. Jammer, ik had het graag gedaan aldus Trudy Schoenmakers. ”

Al hoop ik, dat ik wellicht met mijn 1-april grap, weer mensen in Den Haag wakker maak. En dat ik later mijn verhaal doe en zeg dat ik een halve hectare wiet teel. Allemaal ontstaan, uit deze 1 april grap…. En ik zou willen dat ik mensen kan helpen die het medisch nodig hebben, door een halve hectare van ons areaal hier mee in te zaaien. Maar dan zal ik toch een tijdje “mogen zitten”, vermoed ik….


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren