Piershil gedegradeerd naar de 4e klasse

Piershil – Vijf wedstrijden voor het einde van de competitie in 3D is Piershil officieel gedegradeerd naar de vierde klasse. Tegen Den Bommel werd de eenentwintigste nederlaag op rij geleden, na 0-4 halverwege werd het 0-9 voor de gasten.

Patrick Verolmde was de grote man voor de bezoekers, voor de thee scoorde hij een hattrick. ,,Na een rommelig begin werd desondanks de score pas halverwege de eerste helft geopend. Na de 0-4 ruststand kwamen we slecht uit de kleedkamer”, zo sprak trainer John van der Toorn na afloop.

Hij doelde daarmee op de razendsnelle goals van Patrick Verolme, zijn vierde en vijfde goal betekende 0-6 kort na rust. Voor de thuisclub waren beide wissels in het team van speciaal te noemen. Dimitri den Tuinder kwam in het veld voor Jesse Colijn, laatstgenoemde vond een helftje genoeg als voorbereiding op zijn deelname aan de marathon van Rotterdam. De wissel na 65 minuten was nog feestelijker, na veel blessureleed kon Youri Nagy eindelijk zijn debuut maken voor de Piershilse hoofdmacht. Dat de gasten uitliepen naar 0-9 mocht de pret niet drukken, al is in het zicht van de haven het enthousiasme er wel vanaf. ,,We snakken naar het einde van de competitie. Maar we blijven onze morele plicht doen, met de borst vooruit zullen we derde klasse verlaten”.