Let op: Gebakken spons aangetroffen in Oud-Beijerland

438
Foto: Politie Hoeksche Waard

OUD-BEIJERLAND – Vrijdag 12 april  is er in de buurt van de Polderlaan in Oud-Beijerland gebakken spons aangetroffen. Dat meldt de Politie Hoeksche Waard. De politie vraagt op te passen en de hond bij het uitlaten in de gaten te houden. 

Het eten van een gebakken spons kan voor een hond grote consequenties hebben. Door de spons te bakken geeft deze een betere lucht en smaak af waar honden sneller op afkomen. De spons zwelt in de maag op door het maagsap. Als de hond de spons niet uitbraakt kan het zorgen voor een afsluiting van de maag of verstopping in het darmkanaal, met mogelijk fatale gevolgen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.