SSS Klaaswaal bestolen van winst op CWO

167

Vlaardingen – Het hoogst haalbare dit seizoen lijkt de nacompetitie  te zijn en omdat te bereiken zijn er punten nodig. SSS staat momenteel op de laatste plaats en het verschil met een plaats die recht geeft op nacompetitie bedraagt 1 punt. Vandaag zal dat moeten gebeuren in de uitwedstrijd tegen CWO.

SSS begint goed aan de wedstrijd en in de 3e minuut is het Gijs van de Zande die Feni Bileti weet te bereiken en die scoort de 0-1. Al snel lijkt CWO de gelijkmaker te maken maar deze wordt afgekeurd. Vervolgens komen er kansen voor SSS op het uitbreiden van de voorsprong maar Fank van der Linden en Max Pelkman weten het net niet te vinden. Dan is het Feni Bileti die de bal afpakt van een verdediger va CWO en vrijbaan heeft richting doel en door de benen van de keeper SSS op een 0-2 voorsprong zet. Op slag van rust lijkt het nog mooier te worden voor SSS maar Feni Bileti blijkt buitenspel te hebben gestaan en zo gaat SSS met een 0-2 voorsprong rusten. De opgebouwde voorsprong wordt binnen no time weggegeven in de 2e helft en CWO staat weer op gelijke hoogte en kan SSS weer opnieuw beginnen. Tussen minuut 60 en minuut 85 is er weinig gevaar voor beide doelen. De laatste 5 minuten start SSS een slotoffensief en de kansen volgen elkaar snel op. Zo kan Geir Sizoo net niet bij een neergelegde bal van Max Pelkman, wordt de inzet van Tim Lader op (of toch achter) de lijn weggehaald, lijkt Frank van de Linden de winnende te gaan maken maar de bal wordt onder de lat vandaan gehaald door de keeper en eindigen schoten van Gijs van de Zande op de keeper en  in het zijnet. En dan in de laatste seconden lijken de 3 punten alsnog mee te gaan naar Klaaswaal als Frank van der Linden en diepe bal nog net voor de keeper naar de vrijstaande Max Pelkman kan tikken en die loopt de 2-3 binnen maar tot verbazing van vriend en vijand keurt de scheidsrechter de treffer af wegens een overtreding van Frank van der Linden op de keeper…. Een loepzuiver doelpunt afgekeurd dat kan er dit seizoen ook nog wel bij. De scheidsrechter fluit vlak daarna af en zo moet SSS genoegen nemen met 1 punt en is het gat met een nacompetitie plaats nu 3 punten is. Volgende week gaat de jacht op de broodnodige punten verder met een thuiswedstrijd tegen Vitesse Delft.

Mark Smeding stuurde de volgende 11 spelers het veld in: Ricardo Minnes, Jeffery Heinen, Tim Lader, Stefan Gerritse, Erik Blokland, Sven Moerland, Feni Bileti, Frank van der Linden, Gijs van de Zande, Ryan Richard (60e Geir Sizoo)  en Max Pelkman.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.