Nog even geduld vanaf 10 mei opent Plukhoek Mookhoek zijn deuren weer

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Mookhoek – Plukhoek Mookhoek gaat weer open voor publiek. In de vernieuwde tuin aan de Strijensedijk staan alweer tal van bloemen in bloei om een mooi boeket van te plukken. Plukhoek Mookhoek staat bekend om zijn enorme aanbod en diversiteit. Een klus die zonder de hulp van vele vrijwilligers nooit gelukt zou zijn. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om koffie/zelfgeplukte thee te drinken met een lekker gebakje van de enige echte B. Boender.

Er is genoeg keuze om te plukken, een standaardboeket kost €7,75. En de kinderen plukken met de Hoekschewaardpas gratis mee! (anders €2,50). Elke cent die je in de Plukhoek uitgeeft gaat naar de stichting die als doel heeft een buitenschool op te richten, er is geen winstoogmerk.

De uitgebreide pluktuin is geopend op woensdagmiddag en op vrijdag/ zaterdag.Ook de workshops zijn weer begonnen. Kijk voor het volledige programma op www.plukhoekmookhoek.nl

Speciaal voor moederdag kunnen kinderen met hun moeder op zondag 12 mei een workshop (om 11:00 uur en om 16:00 uur) volgen, of gezellig komen plukken (tussen 12:00 uur en 16:00 uur). Alle moeders krijgen een heerlijke kop koffie of (zelfgeplukte) thee gratis!

Opgeven voor de workshops via: [email protected]

www.plukhoekmookhoek.nl.  


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren