25 en 26 mei zijn de Open Atelier dagen in de Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Deze kunstroute in de Hoeksche Waard is een jaarlijks terugkerend evenement, deze keer in het oosten van de A29.Op 10 locaties tonen 24 kunstenaars en 3 gastexposanten een scala aan kunstuitingen, zoals olie- en acrylschilderijen, grafiek en tekeningen, cortenstalen en houten objecten, bronzen beelden, film, glaskunst en keramiek. De locaties worden op straat aangegeven met een wit A-bord.

Deelnemende kunstenaars zijn Marianne Blok, Lida Blokland, Els van den Boogaard, Hetty Bouman, John Dalessi, Margot Deden, Ria Dijke, Riana Eckhardt, Ton Erwich, Jos Gielen, Hennie Hut, Anne-Mie de Leeuw, Marlene Nobel, Jan van Noort, Kees Plomp, Aris Roskam, Cas Schook, Otto Stroober, Jessica Telgt, Theo Verhoeff, Eleonore de Vet, Annemieke Vonk, Marijke van der Wiel, Ineke Zwartbol. Gastexposanten: Frans v.d. Berg, Nathalie Brienen en Henk Kuizenga.

Op www.hoekschewaardsekunstenaars kUNT te lezen welke kunstenaars zich op welk adres bevinden. De informatie is ook te lezen in de gratis overzichtsbrochure, verkrijgbaar in Galerie Kunstkijk, Molendijk 8, VVV Molendijk 39 teOud-Beijerland en bibliotheken in de Hoeksche Waard.

Zaterdag 1 juni is er in de Galerie weer een nieuwe expositie te bezichtigen. Tijdens de openingstijden op woensdag- en vrijdagmiddag van 13.30-17.00 uur en op zaterdag van 10.00-17.00 uurtreft u er enkele kunstenaars aan die u graag over de kunstwerken vertellen.

De Stichting Open Atelier HW is in 2002 opgericht om Hoeksche Waardse kunstenaars die vrij werk maken te ondersteunen en faciliteren. De Stichting heeft als doel leden een podium te bieden waardoor zij een groter publiek kunnen bereiken en hun werk kunnen promoten
via o.a. HWK Galerie Kunstkijk in Oud-Beijerland en de Open Atelier Dagen het laatste weekend in mei. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren