Aanvragen Koninklijke Onderscheidingen voor 2020 moeten 1 juli ingediend zijn

78

HOEKSCHE WAARD – De lintjesregen 2019 was voor de nieuwe gemeente Hoeksche Waard een mooie bijeenkomst waar maar liefst 27 inwoners in het zonnetje zijn gezet met een mooie Koninklijke Onderscheiding.

Kent u iemand die hiervoor ook in aanmerking kan komen? Als aanvrager kan u op www.lintjes.nl het aanvraagformulier vinden en verdere informatie die nodig is om een aanvraag in te dienen bij de burgemeester. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met Marry Bender of Donja Hiele van kabinetszaken, telefoonnummer 088 – 647 14 10 (of via mailadres [email protected]).

Uw aanvraag moet uiterlijk 1 juli 2019 compleet ingediend zijn voor de lintjesregen 2020.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.