SamenLoop Hoeksche Waard zoekt organisatietalent, Zet je in als vrijwilliger in de strijd tegen kanker

158

Gravendeel – In september 2020 willen we op het recreatieoord een SamenLoop voor Hoop organiseren. Tijdens deze bijzondere 24-uurswandelestafette wordt er geld ingezameld voor KWF Kankerbestrijding. Heb jij hart voor KWF en wil je je als vrijwilliger inzetten? Meld je dan aan!

Sinds de oprichting van KWF zijn de overlevingskansen voor patiënten meer dan verdubbeld. De wetenschap begrijpt inmiddels veel beter hoe kanker werkt. Om meer onderzoek mogelijk te maken wordt er tijdens onze SamenLoop geld ingezameld voor kankeronderzoek. De 24 uur staat daarbij symbool voor de strijd tegen kanker, die immers ook 24 uur per dag doorgaat. De teamleden wisselen elkaar af op het parcours en organiseren allerlei leuke activiteiten.

Vrijwilliger bij SamenLoop

Als SamenLoop-vrijwilliger krijg je de kans om te investeren in leven. Je kunt jouw talenten inzetten om SamenLoop Hoeksche Waard op de kaart te zetten. Dat kan bijvoorbeeld als commissielid. Samen met de andere commissieleden zorg je dat het evenement op rolletjes loopt en dat er zo veel mogelijk mensen meewandelen of komen kijken. Daarnaast heeft iedereen zijn eigen aandachtsgebied, bijvoorbeeld communicatie, sponsoring, logistiek of teamwerving.

Paars is de kleur van SamenLoop voor Hoop.

Meer weten?

Wil jij je inzetten voor onze SamenLoop maar wil je eerst nog meer informatie? Kom dan naar onze informatiebijeenkomst op 27 mei in de kantine van Honk- en softbalvereniging Blue Hitters te Maasdam. Tijdens deze bijeenkomst zullen wij filmpjes tonen over de SamenLoop en informatie geven wat een SamenLoop is en wat er nodig is om dit te organiseren.

Voor meer informatie of om je aan te melden kun je ook contact opnemen met Susanne van den Ende via 06-48529805 of [email protected]

INLOOP                                                                                                          19:00

START PROGRAMMA                                                                                    19:30

Blue Hitters Honk- en Softbalvereniging in Maasdam

Sportlaan 11, 3299XG, Maasdam

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.