Parkeren in de Boompjestraat in Strijen voortaan maximaal een uur in plaats van een half uur, Bewoners niet blij met maatregel

234

STRIJEN – De tijd voor het parkeren is  door de gemeente Hoeksche Waard aangepast in de Boompjesstraat in Strijen naar 60 minuten! Natuurlijk wel mét parkeerschijf. Sommige winkeliers zijn hier blij mee maar veel inwoners van Strijen juist niet.

De 30 minuten parkeren was juist door de voormalige gemeente Strijen  ingesteld zodat de doorstroming van het verkeer in de Boompjesstraat goed bleef gaan. Vooral voor de bakker, de slager en het postkantoor is het door het parkeren nu soms al heel lastig er met je auto door de Boompjesstraat te komen.   Bewoners uit Strijen zijn niet blij met de maatregel laten ze weten op Facebook en op een poll op de website Strijen Info  . omdat de Boompjesstraat in Strijen nu al meerdere keren per dag vaststaat doordat mensen buiten vakken parkeren terwijl ze gewoon kunnen parkeren bij de grote parkeerplaats op het Spui.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.