Oproep: jury zoekt grensverleggende ondernemers uit de regio Rotterdam en Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Tijd om deel te nemen aan de Rotterdamse Ondernemersprijs! Want deze prijs vertelt úw verhaal. Het verhaal achter de ondernemer, over gemaakte keuzes, getoond lef en behaalde resultaten. Omdat uw verhaal anderen inspireert en omdat goed ondernemerschap gevierd mag worden.

Deelnemen doet iets met uw héle bedrijf; het brengt company pride en aantrekkingskracht. Hans Scheffer, mede-oprichter Helloprint (winnaar ROP 2018) herkent dat maar al te goed: “De ondernemersprijs is een prachtige kapstok voor ons internationale, maar Rotterdamse team, om nog gemotiveerder aan de slag te gaan. Ook in het aantrekken van talent naar ons bedrijf is de ROP een mooie uiting om de professionaliteit van onze onderneming te laten zien. Geweldig om deze prijs te winnen in de stad waar je van houdt. Op naar verdere groei!”

Maar ondernemers uit de regio Rotterdam staan toch bekend om hun bescheidenheid en nuchterheid?! Harald Swinkels, oprichter NLE (winnaar ROP 2014) zegt daarover: “De huidige tijd vraagt van een ondernemer dat je aan je klanten, medewerkers en handelspartners vertelt wat je doet, waarom je dat doet en ook hoe goed je dat doet. Zodat al deze partijen écht betrokken raken bij je onderneming. Dat draagt bij aan je succes en is niet onbescheiden, het getuigt van slim ondernemerschap.”

Een jury van zeer ervaren ondernemers kijkt uit naar uw deelname. Is benieuwd naar uw verhaal. Bent u die grensverleggende ondernemer die de jury zoekt? Wie weet staat u dan op 18 november op het podium. In het spotlicht. Net als Helloprint uit Rotterdam afgelopen jaar, met trotse medewerkers.

Kijk op de website voor deelnamecriteria en meld u aan! Inschrijven kan tot 23 augustus.

 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.