An Kievit stopt en dus stopt ook het kabouterpad in ‘s-Gravendeel

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto: Y.Vos

‘s-Gravendeel – Een stralend zonnetje aan de hemel; prachtige omstandigheden voor het laatste natuurpad in ‘s-Gravendeel, al 28 jaar bedacht en uitgezet door An Kievit en haar vrijwilligers!

De natuur dichter bij de leerlingen brengen; in de onderbouw met zgn. kabouterpaden en in de hogere groepen paden die te maken hadden met een jaargetijde of een onderwerp zoals de sloot. An draaide haar hand er niet voor om en namens het Hoeksche Waards Landschap werden er in de afgelopen 28 jaar duizenden kinderen van de basisscholen in o.a. ‘s-Gravendeel in nauwer contact gebracht met de natuur.
 
Vrijwilligers waren er de laatste jaren moeilijker te vinden en ook An wordt een dagje ouder. Vandaag was het laatste pad. Leerlingen van cbs De Bouwsteen lieten dat niet zo maar voorbij gaan en zetten An ook nog eens figuurlijk in het zonnetje! Ze kreeg o.a. Vlijtige Liesjes aangeboden en voor alle vrijwilligers waren er natuurpuzzels (omdat ze de kinderen ook van zoveel puzzels hebben voorzien die 28 jaar). Ook het HWL zette An even in de schijnwerpers met een heuse medaille.
 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.