Bovenweg in Strijen wordt definitief een fietspad

277
Foto Waterschap Hollandse Delta

Hoeksche Waard – Het dagelijks bestuur van het Waterschap Hollandse Delta heeft het Verkeersbesluit Bovenweg in Strijen op dinsdag 9 juli officieel vastgesteld. Dit betekent dat de weg een fietspad wordt en afgesloten wordt voor doorgaand gemotoriseerde verkeer, incl. vrachtwagens.

Alleen bestemmingsverkeer mag nog gebruik maken van de Bovenweg via de toegang aan de Oudendijk. Daarmee wordt de verkeersveiligheid voor (brom)fietsers, wandelaars op de Bovenweg sterk verbeterd. Het ontwerp-verkeersbesluit heeft ter inzage gelegen en de ingediende zienswijzen hebben niet geleid tot een aanpassing van het ontwerp besluit.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.