Buurtbarbecue, verhalenverteller en muziek voor o.a. bewoners ’t Huys te Hoecke

156

Puttershoek – Op zaterdag 31 augustus a.s. organiseert de Stichting Vrienden van ’t Huys te Hoecke voor de bewoners van ’t Huys te Hoecke en andere belangstellenden weer het jaarlijkse zomerfestijn.

Dat begint ’s middags om 14.15 uur met Bert van der Linden, lid van de Verhalenkaravaan Hoeksche Waard, die enkele boeiende verhalen zal vertellen. Hierna treedt het Seniorenorkest Hoeksche Waard op dat onder leiding staat van Karel van Dee.

Van 17.00 – 19.00 uur is er in de Binnentuin een Buurtbarbecue. Omwonenden, familie, vrienden en bekenden van bewoners van ’t Huys te Hoecke kunnen tegen betaling ook aan de Buurtbarbecue deelnemen. Nadere informatie hierover kan worden verkregen bij de receptie van ’t Huys te Hoecke, tel. 078 – 676 34 00.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.