Kids kunnen dankzij Hoeksche Waard Actief in de zomervakantie volop genieten

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto HW Actief

HOEKSCHE WAARD – Gedurende de zomervakantie hoeven de kinderen uit de Hoeksche Waard zich niet te vervelen. Hoeksche Waard Actief zorgt, in samenwerking met vele lokale verengingen en partijen, voor een zomervakantie vol sport, cultuur en meer.

Zo kunnen kinderen zich bijvoorbeeld aanmelden voor sportieve kennismakingslessen Krav Maga van sportschool HSW in Oud-Beijerland. Deze lessen zijn op 22/29 juli en 5/12/19 en 26 augustus voor kinderen van 5 tot 15 jaar.

De bibliotheek HW organiseert weer een voorlees & knutselochtend, je kunt timmeren bij Echtzelfgemaakt.nl, een dagje naar het museum en nog veel meer.

In Numansdorp zijn kinderen ook welkom om deel te nemen aan creatieve workshops bij de Intratuin, een klusworkshops bij de Karwei en nog veel meer.

Ook Randori verzorgt sportieve (en vooral leuke) judo instuiflessen voor alle leeftijden. De lessen zijn op donderdagavond 27 juli. Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen zijn welkom om kennis te maken met deze sport.

Kortom, er is genoeg te doen. Alle informatie vind je op www.hoekschewaardactief.nl. Aanmelden? Dat is verplicht.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.