Juf Marjan stopt na 45 mooie jaren op het Driespan

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto het Driespan

Puttershoek – Menig Puttershoeker kent ‘juf Marjan’ wel: al 45 jaar is ze werkzaam als echte kleuterjuf in Puttershoek. En nu stopt ze ermee en gaat ze genieten van een welverdiend pensioen. Al keert ze het onderwijs nog niet definitief de rug toe en zal ze af en toe nog aan de slag gaan als invalster.

In 1974 begon Marjan Langendoen op de school in Puttershoek, op wat toen nog ‘De Baanbreker’ heette. In 1985 werd de basisschool opgericht en kwamen de scholen  ‘De woelige hoek´, ´Pinkeltje´ en ´de Baanbreker´ bij elkaar onder de nieuwe naam: obs Het Driespan.

Marjan heeft zich al die jaren hard gemaakt voor ‘haar kleuters’ en genoot ervan als de kinderen al spelend konden leren.

De school nam op de laatste schooldag afscheid met een verwenochtendje voor de juf, een afscheidslied gezongen door de kinderen en een mooie bos bloemen. Na 45 jaar is het tijd voor een mooi pensioen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren