Dierenopvangcentrum de Dierenstee vangt ruim 30 katten op die politie in beslag nam, Doneer voor medische hulp

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD – De dierenpolitie heeft deze week ruim 30 katten in beslag genomen bij een inwoner van de Hoeksche Waard. Dierenopvangcentrum de Dierenstee in Numansdorp kreeg op dinsdag 30 juli het verzoek de katten die rondliepen bij het perceel te vangen en dat was een hele operatie. Veel katten hebben medische hulp nodig en daar zijn donaties voor nodig die u via www.dierenstee.nl/donatie/ kunt doen. Lees hieronder het bericht van  de Dierenstee wat ze op Facebook plaatste op dinsdagavond 30 juli.

Wat een avond…..

De dierenpolitie ging onlangs af op een melding van verwaarlozing van kittens. Een aantal dieren had direct medische zorg nodig en is die betreffende dag naar de dierenarts gebracht. De overige, circa veertig, katten bleven (nog) achter.

We hadden vanavond een vergadering. Dus toen de politie rond half negen belde met de vraag of we meteen alle katten wilden komen vangen, konden we redelijk snel in actie komen. Ons grootste probleem: de beschikbare ruimte. Het opvangen van zoveel dieren is op dit moment echt onmogelijk. Gelukkig konden we rekenen op de medewerking van Stichting Zwerfkatten Nederland en Dierentehuis Louterbloemen!

In totaal hebben we in de afgelopen uren ruim dertig katten kunnen vangen, in leeftijd variërend van een dag (!) tot een paar jaar oud. Binnenkort komen we terug voor de overige katten.

Dank aan de collega’s van Stichting Zwerfkatten Nederland en Dierentehuis Louterbloemen voor het ook willen opnemen van een aantal katten en aan Ilse en Cora (Katwalk) voor hun inzet!

We vrezen dat veel van de gevangen katten intensieve medische zorg nodig hebben. We vragen niet graag om financiële hulp, maar mocht je iets kunnen missen voor deze dieren; doneren kan via www.dierenstee.nl/donatie/


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren