Nieuw asfalt op de Groeneweg & Blauwesteenweg in Westmaas en Mijnsheerenland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Op maandag 19 augustus start aannemingsbedrijf KWS Infra bv uit Zwijndrecht in opdracht van waterschap Hollandse Delta met asfalteren. De asfaltverharding van de Groeneweg in Westmaas en de Blauwesteenweg in Mijnsheerenland zal deels worden vervangen. Tegelijkertijd zal nieuwe belijning worden aangebracht.

De werkzaamheden beginnen op maandag 19 augustus en duren tot 30 augustus 2019. Bij slecht weer (regen) is het niet mogelijk om te asfalteren. Dat kan leiden tot aanpassing van deze planning. Een globaal overzicht van onze planning vindt u hier:

Groeneweg

19-08 / 20-08 Frezen asfalt (Brabersweg richting N489)
20-08 / 21-08 Aanbrengen tussenlaag asfalt (Brabersweg richting N489)
22-08 Aanbrengen deklaag asfalt (Brabersweg richting N489)
23-08 t/m 30-08 Aanbrengen belijning en onderhoud bermen  

Blauwesteenweg

20-08 / 21-08 Frezen asfalt (Groeneweg richting N489)
23-08 Aanbrengen tussenlaag asfalt (Groeneweg richting N489)
26-08 Aanbrengen deklaag asfalt (Groeneweg richting N489)
27-08 t/m 30-08 Aanbrengen belijning en onderhoud bermen

Wat betekent dit voor u?

Gedurende onze werkzaamheden zullen de Groeneweg en Blauwesteenweg gestremd zijn voor doorgaand verkeer en worden er een omleidingsroutes ingesteld.
Wij hebben speciaal voor dit werk een calamiteitennummer. Indien er zich buiten werktijd een calamiteit voordoet, kunt u bellen naar onze calamiteitendienst. Deze dienst is te bereiken via 0800-8702020. U dient dan de locatie, aard en urgentie van de calamiteit door te geven.

Blijf op de hoogte, download de KWSapp!

Voor actuele informatie over onze werkzaamheden kunt u de KWSapp downloaden via de App store voor Apple of de Playstore voor Android. U kunt zoeken op het project ‘Onderhoud wegen Hoeksche Waard en IJsselmonde’ en hem als favoriet aanvinken door op het sterretje te klikken. Vervolgens geeft u aan wat uw relatie is tot het werk, wij zullen u met behulp van updates op de hoogte houden van de actuele zaken rondom onze werkzaamheden.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.