Herinrichting van de Beijerse Hof in Oud-Beijerland start binnenkort

965

Oud-Beijerland – Na de zomervakantie start aannemer Roelofs met het realiseren van de herinrichting van de Beijerse Hof in Oud-Beijerland. Het straatwerk en de hemelwaterafvoer worden vervangen. Het aanleggen van groenperkjes en het plaatsen van zitelementen behoren ook tot de werkzaamheden.

Om overlast te beperken worden de werkzaamheden in fases uitgevoerd. Het voorkomen van overlast is helaas niet helemaal mogelijk. Voor voetgangers zijn alle winkels en voorzieningen bereikbaar. Tijdens de werkzaamheden aan de inrit is het parkeerterrein maximaal twee dagen afgesloten. Het parkeerterrein is bereikbaar via de uitrit van Albert Heijn.

Op de projectwebsite vindt u informatie over de werkzaamheden. Hier worden foto’s geplaatst van de voortgang en vindt u de contactgegevens van de omgevingsmanager. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.