Overname Agrimarkt door Jumbo is definitief Oud-Beijerland heeft straks 2 Jumbo Supermarkten

2841

OUD-BEIJERLAND – ACM heeft de overname van Agrimarkt door Jumbo onlangs definitief goedgekeurd. “Er blijft na de overname nog voldoende concurrentie over”, luidt de mededeling. Onder andere de Agrimarkt van Oud-Beijerland zal worden omgetoverd tot een Jumbo. De Jumbo vestiging aan het Koningenplein in Oud-Beijerland zal dus ook gewoon open blijven

Jumbo liet halverwege juli weten interesse te hebben in de winkels van Agrimarkt, gevestigd in het zuidwesten van het land. Het betreft supermarkten in Goes, Middelharnis, Roosendaal, Vlissingen, Oud-Beijerland en Terneuzen. 

Het is niet de bedoeling vestigingen te sluiten in plaatsen waar zowel een Agrimarkt als een Jumbo is. Ook niet als die zich dicht bij elkaar bevinden, zoals in Oud-Beijerland  ,,Op meerdere locaties in het land zijn er Jumbo-winkels die naast elkaar zitten en op hun eigen manier een marktgebied bedienen”, zegt de Jumbo-woordvoerder.

Foto Google

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.