Echtpaar de Jong uit ‘s-Gravendeel 70 jaar getrouwd

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Echtpaar de Jong uit 's-Gravendeel 70 jaar getrouwd - Foto Gemeente Hw

‘s-Gravendeel – Exact 70 jaar geleden stapten de inmiddels 96-jarige A. de Jong en zijn 93-jarige echtgenote mevrouw T. de Jong-Huisman in het huwelijksbootje. Om het echtpaar namens het gemeentebestuur te feliciteren met dit prachtige jubileum, ging burgemeester Govert Veldhuijzen op vrijdagmiddag 6 september langs voor een kop koffie. Uiteraard nam hij een mooi boeket bloemen mee en een felicitatiebrief van Koning Willem-Alexander voor het platina bruidspaar.

De heer De Jong is geboren en getogen in ’s-Gravendeel. Zijn echtgenote kwam ter wereld in Schenkeldijk. Maar vanaf het huwelijk is mevrouw De Jong ook op het dorp ’s-Gravendeel komen wonen. Het echtpaar kreeg een dochter en een zoon. Inmiddels is de familie uitgebreid met twee kleinkinderen en een achterkleinkind. Daar genieten ze enorm van!

Meneer werkte altijd in de verzekeringswereld, eerst voor zichzelf, later bij de Rabobank. Mevrouw De Jong heeft altijd gezorgd dat het huishouden op rolletjes liep. Vroeger genoten ze samen van mooie reizen maken en fietsen. Helaas laat de gezondheid dit niet meer toe.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren