Nieuwe openbare laadpalen voor elektrische auto’s in Numansdorp en Klaaswaal

298
Foto PR

Hoeksche Waard – De 3 nieuwe openbare laadpalen voor elektrische auto’s in Klaaswaal en Numansdorp kunnen vanaf nu worden gebruikt.

In Klaaswaal staan de 2 laadpalen op het parkeerterrein aan de Voorstraat nabij supermarkt Plus en op het parkeerterrein bij voetbalvereniging SSS. In Numansdorp staat de laadpaal op het parkeerterrein aan de Beukenlaan, nabij supermarkt Plus en zorginstelling De Buitensluis.

Stimulans om elektrisch te gaan rijden

De laadpalen zijn geschikt voor het laden van 2 auto’s en zijn voor openbaar gebruik. De gemeente hoopt hiermee voldoende laadmogelijkheden te bieden, zodat inwoners worden gestimuleerd elektrisch te rijden. In de Energievisie Hoeksche Waard 2016-2020 stelt de gemeente als doel om in 2040 energieneutraal te zijn. Deze laadpalen dragen hieraan bij.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.