Agrimarkt in Oud-Beijerland heropent als LIDL, Huidige Lidl winkel blijft ook

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Google

OUD-BEIJERLAND – Vier van de zes Agrimarkt-supermarkten worden omgebouwd tot Jumbo-winkels. Maar De Agrimarkt in Terneuzen en Oud-Beijerland gaan over naar prijsvechter Lidl. Jumbo deelt mee dat er overeenstemming met Lidl is bereikt over de overname van het vastgoed en de exploitatie van de winkels. LIDL laat weten dat  de huidige LIDL aan Burgemeester de Vries Broekmanlaan ook gewoon gevestigd zal blijven in Oud-Beijerland. 

Op donderdag 31 oktober gaan de Agrimarkt supermarkten in hun huidige vorm dicht. Daaraan voorafgaand vindt een grootschalige uitverkoop van de winkelvoorraden plaats. Klanten worden geïnformeerd over de aanbiedingen per winkel. Vanaf 31 oktober gaat de LIDL de Agrimarkt in Oud-Beijerland verbouwen en hopen begin december dit jaar hun 2e vestiging in Oud-Beijerland te openen.

Jumbo ziet geen goede mogelijkheden om de locaties in Oud-Beijerland en Terneuzen om te bouwen naar de Jumbo formule, aangezien op korte afstand andere Jumbo supermarkten zijn gevestigd. Jumbo is blij overeenstemming te hebben bereikt met Lidl over de overname van deze filialen.

De overgenomen supermarkten van Agrimarkt bevinden zich allemaal in Zuidwest Nederland. Half juli bereikten coöperatie CZAV, de toenmalige eigenaar van Agrimarkt, en Jumbo overeenstemming over de overname van de regionale supermarktketen. In een eerder stadium hadden de ondernemingsraden van CZAV en Jumbo al een positief advies gegeven over de overnameplannen. De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft de overname onlangs goedgekeurd.

 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren