Kom met jouw vereniging naar de gratis bijeenkomst Vrijwilligersmanagement

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Ben je als vereniging op zoek naar meer handjes? En als je eenmaal handjes hebt, weet je dan hoe je ze het best kan inzetten? En hoe je je vrijwilligers tevreden houdt?

Kom dan naar de inspiratieavond voor verenigingen op woensdag 20 november op het gemeentehuis in Oud-Beijerland. De inloop is om 19.00 uur. Tijdens de avond krijg je een sessie ‘vrijwilligersmanagement’ en leer je nieuwe inzichten over het vinden en binden van vrijwilligers. Een belangrijk thema voor veel verenigingen!

Daarnaast kun je nog deelnemen aan een workshop ‘Kansen voor 50+ sport’’ of ‘’Presteren door Communiceren’’. Ook is er voldoende tijd voor een gezellige borrel. 

Verenigingen uit de hele Hoeksche Waard zijn welkom! Deelname is volledig kosteloos en uiteraard mag je met meerdere vrijwilligers en bestuursleden meedoen.

Hoeksche Waard Actief (onderdeel van Regiekr8 en Welzijn HW) organiseert deze bijeenkomst in samenwerking met Gemeente Hoeksche Waard en het NOC*NSF.

Ga om je direct aan te melden naar www.welzijnhoekschewaard.nl en kijk bij het trainingsaanbod.

Meer informatie? Neem dan contact op met verenigingsadviseur Robin Tiberius via [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.