Kom een bakkie doen in het Korstanjehuis in Klaaswaal

200

KLAASWAAL – Op vrijdag 8 november is er een gezellige middag om elkaar uit de buurt beter te leren kennen. Deze activiteit draagt de naam Bakkie in de buurt. Iedereen is van harte welkom: buurtbewoners, mantelzorgers, vrijwilligers, maar ook professionals werkzaam in de wijk. Ook zijn er diverse zorg- en dienstverleners aanwezig bij wie men terecht kan met (hulp)vragen. Uiteraard staat de koffie of thee, met wat lekkers erbij, voor u klaar! 

De middag wordt georganiseerd door Welzijn Hoeksche Waard in samenwerking met o.a. Regiekracht, Café Gezien, Careyn, Kwadraad, Alerimus en MEE. Van deze organisaties zijn medewerkers aanwezig. De gratis inloop is van 15.00-16.30 uur.

Het adres van de locatie is; Korstanjehuis, Oranjeplein 34 te Klaaswaal


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.