Terugblik op dag van de Mantelzorg in de Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Op 10 november was de Dag van de Mantelzorg. In de Hoeksche Waard werden de mantelzorgers in het zonnetje gezet.  Namens gemeente Hoeksche Waard organiseerde de  afdeling Mantelzorg- en vrijwilligersondersteuning van MEE Plus Zuid-Hollandse Eilanden samen met Zorgwaard twee  gezellige middagen voor alle mantelzorgers in de Hoeksche Waard.

High Tea voor de mantelzorgers in de Hoeksche Waard!

Op twee locaties werd de Dag van de Mantelzorg met een identiek programma gevierd. Op 2 november in Streona in Strijen en op 9 november in de Eendrachtshoeve in Zuid-Beijerland. Deze viering komt jaarlijks terug en dit jaar waren er in totaal bijna 400 deelnemers aanwezig.

De High Tea viel goed in de smaak. Entertainment was er van de Poositivoos die d.m.v. acts en muziek voor herkenning en een lach zorgden. Tevens werden door wethouder mevrouw Joanne Blaak-van de Lagemaat de eerste Blijken van Waardering uitgedeeld aan mantelzorgers uit de verschillende kernen. Andere mantelzorgers die de Blijk van Waardering hebben aangevraagd, krijgen deze half december thuisgestuurd of thuisbezorgd.

Bent u mantelzorger en heeft u de Blijk van Waardering (nog) niet aangevraagd?

U kunt het aanvraagformulier  downloaden op de site www.gemeentehw.nl  of opvragen via het servicebureau van MEE Plus Zuid-Hollandse Eilanden ([email protected]  of telefoonnummer (0181) 33 35 07).


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.