SSS uitgeschakeld in de KNVB beker door Alexandria ’66

ROTTERDAM – In de 2e ronde van de districtsbeker stond zaterdag 16 november een uitwedstrijd voor SSS tegen 2e klasser Alexandria ’66 op het programma.

Op het Rotterdamse kunstgras zoekt Alexandria ’66 direct de aanval en beperkt SSS zich tot verdedigen. Uit één van de spaarzame counters lijkt SSS op een voorsprong te komen als een mislukt schot van Dennis de Cauwer door Max Pelkman tegen de touwen wordt geschoten maar helaas wordt dit doelpunt afgekeurd wegens vermeend buitenspel. Ook aan de andere kant wordt een doelpunt afgekeurd wegens vermeend buitenspel. In de 34eminuut passt een speler van SSS de bal recht in de voeten van een speler van Alexandria ’66 en die twijfelt geen seconde en ramt de bal van afstand (met een flinke zwabber) onhoudbaar achter keeper Donovan Peeters 1-0. SSS zoekt wat vaker de aanval nu maar bij balverlies van SSS komt Alexandria ’66 er pijlsnel uit en staan ze binnen no time in het strafschop gebied van SSS,  dit levert op slag van rust een 2-0 achterstand op voor SSS.

In de 2e helft hetzelfde beeld maar SSS kan niet echt gevaarlijk worden en aan de andere kant staat het vizier van Alexandria ’66 gelukkig niet op scherp zodat er hoop blijft bij SSS. Een kwartier voor tijd krijgt SSS een uitgelezen mogelijkheid om de spanning weer helemaal terug te brengen als er hands gemaakt wordt en de bal op stip belandt. Aan Frank van der Linden de taak om er een doldwaas laatste kwartier van te maken maar helaas mist hij. In de 80e minuut zien we het debuut in het eerste elftal van de 19 jarige Rune Hoeve maar verder valt er over de laatste minuten niets meer te melden en eindigt het bekeravontuur vandaag voor SSS. Volgende week gaat de competitie verder met een thuiswedstrijd tegen VVOR.

Opstelling SSS: Donovan Peters, Geir Sizoo, Diejego Biekman, Delano Ignatia (80e Rune Hoeve), Edison Warner (60e Rolf Vollaard), Feni Bileti, Luc van Leeuwen, Frank van der Linden, Dennis de Cauwer, Max Pelkman en Ryan Richard.