Kaartverkoop optreden van de Live Band Juf in The Lobby gestart

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

OUD-BEIJERLAND – De Live band De Juf komt terug naar Oud-Beijerland! En wel op zaterdagavond 30 november van 19.00 tot 01.00 uur in The Lobby aan de Scheepmakershaven.

De Juf is een band met rijke ervaring. Na meer dan 15 jaar heeft de band, met zowel covers als eigen werk, al meer dan 700 optredens op haar naam staan! Ze stonden in voorprogramma’s van onder meer: De Dijk, Racoon, Skik, Bløf, Jan Smit, de 3-j’s, Gerard Joling, Alain Clark, Roel van Velzen, Bert Heerink en een tour met de Girls wanna have fun. Ook vele festivals werden aangedaan zoals: Spijkenisse festival, Paradie- Overschie, Parkpop Mechelen, Hooikoorts festival, Zomerpop, Ridderpop, Bernissepop, Vlietpop. De Juf staat bekend om hun feesthits en hun nationale en internationale medley’s! Oud-Beijerland is voor hen geen onbekende plek, ze waren al eerder een welkome terugkerende live act bij het toenmalige Mozaiq en Eetcafé Diggels.

The Lobby Food and Drinks bevindt zich op de begane grond van het voormalig Voorwinden pand aan de Scheepmakershaven in Oud-Beijerland. Het afgelopen jaar heeft de ruimte een ware transformatie doorgemaakt, waardoor het nu een zeer aangename plek is voor een gezond ontbijt, voedzame lunch en aangeklede borrel op maandag tot en met zaterdag powered by the Garage traiteur aan de Bierkade. Het is de perfecte locatie voor evenementen voor zowel zakelijke bijeenkomsten als privé aangelegenheden met allure. Daarnaast lenen de comfortabele zitjes en banken zich uitstekend voor besprekingen onder het genot van een kopje koffie. De nieuwe eigenaren willen de hotspot in ieder geval eens in de 2 maanden omtoveren tot een 30+ uitgaansgelegenheid waarbij ze een mooie programmering hebben staan tot 01.00 uur. Zo is het optreden van De Juf al een voorbeeld, maar denk hierbij ook aan de Mingle the Single avond op 31 januari 2020 in samenwerking met kinderopvangorganisatie Kivido.

Kaarten voor De Juf zijn voor €12,50 te koop aan The Lobby Food & Drinks bar of via de link op de Facebookpagina van The Lobby Food & Drinks.

Vragen? [email protected]

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.