Sint op CBS de Vliet overnacht bij boer Martin van Beleef het en Eet het en kwam per trekker!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

KLAASWAAL – De spanning is duidelijk te voelen, het zinderd in de lucht. Zou de goede Sint nog komen? De muziek staat aan, de vlaggen hangen. Alles en iedereen is er klaar voor. Vol spanning wachten de kinderen, ouders en leerkrachten op het grote plein. We zingen en we springen en dan gaat de telefoon. Meester Gerhard neemt hem op. Goedemorgen Sinterklaas, horen we hem zeggen. Een stilte valt.Al snel wordt duidelijk dat Sinterklaas met een trekker onderweg is naar De Vliet.

De sint, pieten en het paard hebben de nacht doorgebracht bij Martin, de boer van Beleef het en eet het. Het paard wilde niet meer verder lopen, hij was te moe, en omdat het al laat was bood Martin hen een slaapplaats en lift aan.

Vandaar dat er in alle vroegte een trekker verscheen. Na de hartelijke ontvangst zijn we naar binnen gegaan.
De sint en de pieten bezochten alle groepen. Aan het einde van de ochtend wilde de Sint ook nog even bij de stal kijken. En dus lieten de kinderen van groep 1/2 en 3/4 hen de stal zien. Toen was het tijd voor het gezelschap om te gaan. Omdat boer Martin weer druk aan het werk was heeft iemand anders de sint en de pieten weer terug naar de boer gebracht.

De Trekker van Boer Martin

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren