Kerstmarkt Dierenopvangcentrum De Dierenstee op zaterdag 14 december

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

NUMANSDORP – Op zaterdag 14 december organiseert Dierenopvangcentrum De Dierenstee voor het eerst in haar bestaan een kerstmarkt. Vanaf 16.00 uur is iedereen welkom om kerst te vieren met en tussen de dieren. Het opvangcentrum en het terrein eromheen zijn gezellig versierd en in de aanwezige kramen kan men terecht voor leuke cadeaupakketjes en decoratieartikelen, uiteraard allemaal in kerst- en wintersfeer.

Van kerstkransen en kerststukjes tot hondenkoekjes en vogeltaartjes; hier slaagt iedereen voor een leuk (en voordelig) kerstcadeautje. De opbrengst van de verkoop is uiteraard bestemd voor de dieren.

De medewerkers van De Dierenstee serveren die avond echte winterse kost, zoals zelfgemaakte stamppot en warme chocolademelk. Ook kunnen er marshmallows worden geroosterd. De jongste bezoekers kunnen grabbelen en een mooi kerststukje maken en dat laatste zal plaatsvinden op een bijzondere plek in het opvangcentrum zelf. Ook de kerstman brengt een bezoek aan de kerstmarkt.

Iedereen is van harte welkom op zaterdag 14 december van 16.00 tot 20.00 uur!

Dierenopvangcentrum De Dierenstee is te vinden aan de Groene Kruisweg 14a in Numansdorp.

Tel.:                 0186 – 655 150

Email:               [email protected]

Website:          www.dierenstee.nl

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren