Afvalscheiding in duurzaam en circulair inzamelsysteem van Afvalbox te zien tijdens de Week van de Circulaire Economie in de gemeente Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Afvalbox presenteert tijdens de week van de Circulaire Economie in het Gemeentehuis van de Zuid Hollandse Gemeente Hoeksche Waard te Oud-Beijerland haar gehele afvalscheidingsconcept, welke de meest duurzame in zijn soort mag worden genoemd.

Afvalbox is begonnen met duurzame recyclebare kartonnen afvalbakken maar is inmiddels uitgegroeid tot dé koploper in duurzame facilitaire oplossingen, als het gaat om afvalscheiding. Zo is het gemeentehuis waarin de presentatie plaats vindt geheel voorzien van een voor de Gemeente HW op maat gemaakt afvalscheidingsconcept. Welke bestaat uit verrijdbare kartonnen afvalbakken van Afvalbox. Daarnaast zijn er geheel in eigen huisstijl wandpanelen en bestikkering aangebracht met instructies voor het scheiden van afval.

Ben je nieuwsgierig geworden waaruit dit duurzame concept bestaat en wil je de werking ervan in de praktijk zien en de ervaringen van gebruikers horen, kom dan in de week van de Circulaire Economie naar Oud-Beijerland. Mocht je daarnaast ook nog uitgebreide informatie willen ontvangen over de mogelijkheden om op duurzame wijze afval te scheiden binnen jouw organisatie, maak dan een afspraak met Arjon Groeneweg en stuur een mailtje naar: [email protected]

Datum tijd:

Maandag 3 t/m vrijdag 7 februari dagelijks tijdens werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur

Locatie:

  • Gemeentehuis HW
  • van Vlietstraat 6 (route)
  • 3262 GM Oud-Beijerland

Toegang:

Gratis


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren