Gratis Schrikkel Smikkel middag bij TotalisNaturales in Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

STRIJEN – Op 29 februari een gratis Schrikkel Smikkel Middag bij TotalisNaturales. Schrikkeldag is de duurste dag van het jaar: wel een extra dag en geen extra salaris.Daarom verzorgen wij die middag van 12.00 uur tot 16.00 uur gratis hapjes van gans en ander wild.

Het is namelijk weer zover, dit jaar is een schrikkeljaar. Onze kalender is gebaseerd op het aantal zonnedagen die we kennen. Het draaien van de aarde en daarmee de seizoenen, zijn natuurlijke fenomenen en die houden zich niet aan door de mens bedachte eenheden zoals dagen en uren van 60 minuten. Daarom wijkt onze kalender elke dag een heel klein beetje af van de seizoenen, elk jaar verliezen we circa 6 uur. Na 100 jaar zou onze kalender ongeveer 24 dagen afwijken van onze seizoenen. Als er geen correctie zou plaatsvinden, één keer in de zoveel tijd, zouden de seizoenen op andere momenten in onze kalender vallen. Daarom hebben we dus een keer in de vier jaar een schrikkeljaar met op 29 februari een schrikkeldag. 

Zo’n schrikkeldag is een extra dag in het jaar waar je helaas geen extra salaris voor krijgt. Daar balen wij van!! Om de pijn een beetje te verzachten organiseren we deze speciale actie. Op 29 februari van 12.00 tot 16.00 bent u van harte welkom in de keuken van de Jagende Imker voor lekkere en gratis snacks van gans en ander wild. Kom gezellig bij ons binnenlopen en proef het lekkers wat de Hoekschewaard te bieden heeft.  Op = Op

Bezoekadres: Oudendijk 47, 3291 LM te Strijen


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.

You cannot copy content of this page