Expositie met mozaïeken van Ineke Stolk in galerie de Opkamer

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Maasdam – Zondagmiddag 1 maart opent galerie De Opkamer, Merwedestraat 21, Maasdam om 15.00 uur een expositie met mozaïeken van Ineke Stolk woonachtig in Maasdam. In 2007 werd ze na een bezoek aan de Atelier- en Kunstroute in Zeeland geïnspireerd om na het zien van prachtige mozaïeken zelf met de kleurrijke steentjes aan de slag te gaan.

Dit begin mondde uit in het maken van kwalitatief hoogwaardige werkstukken met vormen die iets vrolijks, grappigs of arrogants uitstralen. Haar creativiteit wordt niet begrensd door alleen het maken van tableaus. In haar tuin hangen en staan hiervan meerdere voorbeelden. Zoals een zuil, een windwijzer, een bloembak en een eettafel. Een bezoek aan haar tuin is dan ook de moeite waard.

Via het contactformulier op haar website kan hiervoor een afspraak gemaakt worden: www.mozaiek-artistiek.nl. De expositie duurt tot eind april. Voor verdere informatie kan contact worden opgenomen via  [email protected]. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Evelien Veldhoen, klarinet.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.