Jongeren zijn aan zet tijdens de HW Jongerenchat!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Om jongeren uit te nodigen voor deze avond zijn wethouder Paul Boogaard, raadsleden Karoline Vorthoren (CDA), Marga van Hulst-Sundermeijer (BurgerBelangen) en Gerjan Neele (SGP) woensdag 11 maart naar het Wellant College (Klaaswaal) geweest - Foto Gemeente Hoeksche Waard

HOEKSCHE WAARD – Gemeente Hoeksche Waard vindt het belangrijk om te weten wat er speelt en leeft onder de verschillende doelgroepen in de maatschappij; van jong tot oud. ‘We weten nog onvoldoende van wat er leeft en speelt onder de jongeren. Daarom organiseren wij op woensdag 25 maart van 19.30 tot 21.00 uur de HW Jongerenchat in het gemeentehuis in Oud-Beijerland.’, aldus wethouder Paul Boogaard.

Tijdens deze bijeenkomst kunnen jongeren tussen de 12 en 18 jaar aangeven waarover ze mee willen praten met de gemeente. Welke onderwerpen belangrijk voor hen zijn. En vooral ook over de manier waarop ze betrokken willen worden. De uitkomsten van die avond worden verwerkt in een plan van aanpak voor jongerenparticipatie in de Hoeksche Waard.

Jongeren zijn persoonlijk uitgenodigd

Om jongeren uit te nodigen voor deze avond zijn wethouder Paul Boogaard, raadsleden Karoline Vorthoren (CDA), Marga van Hulst-Sundermeijer (BurgerBelangen) en Gerjan Neele (SGP) woensdag 11 maart naar het Wellant College (Klaaswaal) geweest. Ze hebben daar de uitnodiging uitgedeeld en jongeren gesproken. Aanstaande donderdag en vrijdag worden ook de leerlingen van het Hoeksch Lyceum, Actief College en Willem van Oranje persoonlijk uitgenodigd. 

Ben jij een jongere en wil je ook meepraten tijdens de HW Jongerenchat?

Meld je dan aan via [email protected].


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.