SVHW geeft ondernemers en zelfstandigen uit de Hoeksche Waard meer ruimte om lokale belastingen te betalen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Bent u ondernemer of ZZP-er, heeft u een aanslag lokale belastingen ontvangen en komt u door de maatregelen rondom de coronacrisis in financiële problemen? Dan geeft SVHW u de mogelijkheid om uw aanslag in termijnen te betalen of om uitstel van betaling aan te vragen. Reageert u in ieder geval voor de vervaldatum van uw aanslag.

Betaling in termijnen

Dit kan alleen via automatische incasso. Geeft u hiervoor een machtiging af vóór de vervaldatum van uw aanslag. U regelt dat via Mijn SVHW. U kunt ook telefonisch een machtigingsformulier aanvragen via (0186) 577 222 of (0800) 020 08 73. Houdt u daarbij uw subjectnummer bij de hand. Het subjectnummer vindt u rechtsboven op uw aanslagbiljet.

Het aantal termijnen is afhankelijk van de datum dat u de machtiging voor automatische incasso afgeeft. Geeft u de machtiging binnen één maand, twee of drie maanden na dagtekening van de aanslag af? Dan incasseren wij in respectievelijk tien, negen of acht maanden.

Uitstel van betaling

Wanneer u de aanslag later wil betalen dan de oorspronkelijke vervaldatum die op uw aanslagbiljet vermeld staat, dan betaalt u uiterlijk 31 augustus 2020. U regelt dit via het contactformulier. Kies op het contactformulier voor “Betalen”, vervolgens voor “Uitstel voor ondernemers/ZZP-ers tot uiterlijk 31-8-2020” en vul het formulier in. U kunt ook telefonisch uitstel aanvragen via (0186) 577 222 of (0800) 020 08 73. Houdt u daarbij uw subjectnummer en KVK-nummer bij de hand. Het subjectnummer vindt u rechtsboven op uw aanslagbiljet.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.