Bram van Hemmen begint vandaag als de nieuwe vaste burgemeester van de Hoeksche Waard

392
Foto: Gemeente Sliedrecht

Hoeksche Waard – De fusiegemeente Hoeksche Waard heeft sinds vandaag dinsdag  31 maart de eerste vaste burgemeester. Dat is de in Rotterdam geboren en getogen Bram van Hemmen (46), tot gister nog burgemeester van Sliedrecht. De gemeente had tot nu toe een aantal waarnemende burgemeesters. Waarnemend Burgemeester Lokker is vandaag begonnen in Zoetermeer op een later moment zal zijn afscheid zijn in de Hoeksche Waard.

,,Ongelofelijk verrast, blij én vereerd dat de gemeenteraad dit vertrouwen in mij heeft’’, waren de eerste woorden van Hemmen nadat het nieuws bekend werd op 18 februari.

Sliedrecht

Op maandagavond 30 maart plaatste de burgemeester voor de inwoners van Sliedrecht omdat  vanwege het coronavirus een afscheidsreceptie nog niet georganiseerd kan worden nog het volgende bericht op zijn Facebook pagina:

Na ruim zeven jaar heb ik nu écht voor de laatste keer de deur van mijn kantoor dichtgetrokken.

Mijn burgemeesterschap van #mooiSliedrecht is voorbij. Gezien de situatie is van afscheid nemen geen sprake, ik hoop u op een later moment écht de hand te drukken.

Wanneer? Ik weet het oprecht niet. Wat ik wel weet: we hebben samen veel mooie momenten meegemaakt, iets waar ik als mens en als uw burgemeester met veel genoegen op terugkijk. #mooisliedrecht: veel dank voor alles! 👍

Wees trots op wie jullie als dorp zijn. 💪👌

En de nieuwe burgemeester zit ook op Facebook, gaan jullie hem allemaal volgen? Dirk van der Borg maak je borst maar nat 😉

En: blijf gezond! 🖖

Na ruim zeven jaar heb ik nu écht voor de laatste keer de deur van mijn kantoor dichtgetrokken.

Mijn burgemeesterschap van Sliedrecht is voorbij. Gezien de situatie is van afscheid nemen geen sprake, ik hoop u op een later moment écht de hand te drukken.

Wanneer? Ik weet het oprecht niet. Wat ik wel weet: we hebben samen veel mooie momenten meegemaakt, iets waar ik als mens en als uw burgemeester met veel genoegen op terugkijk. #mooisliedrecht: veel dank voor alles! 👍

Wees trots op wie jullie als dorp zijn. 💪👌

En de nieuwe burgemeester zit ook op Facebook, gaan jullie hem allemaal volgen? Dirk van der Borg maak je borst maar nat 😉

En: blijf gezond! 🖖

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.