Gevolgen van het coronavirus voor verenigingen en stichtingen in de Hoeksche Waard in beeld gebracht

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

In de maand juni heeft onderzoeksbureau het PON in opdracht van de gemeente Hoeksche Waard een peiling uitgezet om de gevolgen van de coronacrisis voor verenigingen en stichtingen (zonder winstoogmerk) in beeld te brengen.

De resultaten van deze meting geven inzicht in de gevolgen tot nu toe en dienen als input om te kijken waarmee de gemeente verenigingen en stichtingen in Hoeksche Waard eventueel kan ondersteunen op de korte en langere termijn. Via de link onder dit bericht kunt u het onderzoeksrapport dowloaden. De online vragenlijst kon worden ingevuld via een openbare link die gedeeld is via diverse kanalen.

De peiling stond online van 8 tot en met 21 juni

173 verenigingen/stichtingen vulden de vragenlijst in. De respondenten vertegenwoordigen diverse soorten verenigingen/stichtingen, 41% van de respondenten vertegenwoordigt een sportvereniging of stichting, 25% een culturele vereniging of stichting en 34% een overige vereniging of stichting.

Download het onderzoeksrapport van PON 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.