Kanovaren en BBQ-en voor singles uit de Hoeksche Waard op 5 september a.s.

Redactie Hoeksch Nieuws
4 Min Read
Foto Mingle the Single

Hoeksche Waard – Met zo’n 30 vrijgezellen stapt Mingle the Single op 5 september in de kano om te varen door de idyllische polders van de Hoeksche Waard. “Dit is de ideale activiteit om iemand snel te leren kennen. Je móet namelijk direct samenwerken om vooruit te komen. Zo weet je meteen wat voor vlees je in de kuip hebt.” zegt initiatiefneemster Natascha de Ruiter van Mingle the Single.

Na het succes van ‘Solexrijden voor Singles’ op 11 juli jl. kreeg de organisatie van Mingle the Single direct de vraag wanneer de volgende activiteit zou plaatsvinden. De dag erna werden nieuwe data geprikt en werd er gezocht naar een passende activiteit in de Hoeksche Waard. Het werd Kanovaren en barbecueën voor singles van 25-55 jaar. Later dit jaar staan er andere activiteiten gepland voor singles van andere leeftijdscategorieën, de data staan in de agenda op de website.

Op 5 september om 14:00 uur verzamelen de singles zich bij Camping Polderland in Mookhoek en zullen zij te water gaan. “Je hoeft geen afgetrainde bovenarmen te hebben om mee te doen, het is voor de fun.” zegt Natascha. Van te voren kan men ook hobby’s en interesses aangeven waarmee de organisatie een kano indeling kan maken. “Maar als je op dat moment een leuk iemand ziet waarmee je wel in het bootje zou willen stappen, dan doen we daar uiteraard niet moeilijk over.” knipoogt Natascha.

Na de tussenstop, waar de organisatie de singles opwacht met een hapje en een drankje, kan er gewisseld worden. Wanneer het gezelschap weer terug is op de camping, wordt er nog gezellig na geborreld met een hapje en een drankje. Hongerige singles kunnen ook nog blijven eten, want de barbecue wordt aangestoken. Tussendoor opfrissen is ook mogelijk.

Koudwatervrees?

Singles die last hebben van koudwatervrees? Ook daar is wat op bedacht. Op de camping zijn tal van andere activiteiten te doen, zoals volleyballen en pingpongen. Maar men kan zich natuurlijk ook alleen opgeven voor de barbecue.

De activiteit duurt van 14:00 tot 17:00 uur met aansluitend een barbecue en vindt plaats op Camping Polderland in Mookhoek. De kosten voor deze activiteit (inclusief hapjes en drankjes en bbq) zijn voor de early birds €49,95 wanneer je je aanmeldt vòòr 7 augustus, daarna gaat de prijs omhoog. Aanmelden of meer informatie op www.minglethesingle.nl

Mingle the Single

In januari organiseerde Mingle the Single samen met kinderopvangorganisatie Kivido een gezellige avond speciaal voor Hoeksche Waardse alleenstaande ouders, maar ook vrijgezellen zonder kinderen waren welkom. Met meer dan 40 deelnemers was deze avond zeer geslaagd, en werden er direct meer data geprikt. Real-life daten of nieuwe mensen ontmoeten was uitgesloten de afgelopen tijd tijd met de Corona maatregelen. Daarom organiseerde Mingle the Single van april tot begin juni ‘virtueel daten’ en Liefdesboost webinar voor de Hoeksche Waardse vrijgezellen. En met succes, er zijn meerdere matches ontstaan uit deze sessies.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.