Vrijwilligers gezocht voor Aan Tafel Met… in Maasdam en Puttershoek

258

Hoeksche Waard – Aan Tafel Met… is een samenwerking tussen Gemiva-SVG Groep, Zorgwaard en Welzijn Hoeksche Waard waar de krachten gebundeld zijn.  Samen eten is gezelliger en men kan andere mensen ontmoeten. Aan Tafel Met.. is gericht op bewoners van Puttershoek en Maasdam en vindt om de week op woensdag plaats in Gemiva-locatie De Vlier in Puttershoek.

Door corona heeft alles natuurlijk even stil gelegen, maar we zijn van plan in september weer te starten. Voor onze kookploeg zijn we op zoek naar hulp bij het koken. We zoeken mensen die kunnen ondersteunen bij snijden, tafeldekken en opruimen, maar ook zeker naar iemand die een wat meer trekkende/ coördinerende rol zou kunnen spelen op de kookdagen. Bent u enthousiast geworden of heeft u nog meer vragen? Stel uw vraag via de mail: [email protected]  [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.