Buurthuis me Mekaer Strijen ook op maandag weer open

147
FOTO PR

STRIJEN – Op maandag, woensdag en vrijdag is het buurthuis weer voorzichtig open. Er zijn twee sessies van 10–12 uur en van 14-16 uur. De tijd ertussen wordt gebruikt voor reiniging. Van bezoekers wordt naam en telefoonnummer genoteerd, reserveren is niet nodig. Ook kunnen er met handschoenen weer spelletjes zoals rummikub, schaken, etc. gedaan worden. Er zijn wegwerp handschoenen in het buurthuis beschikbaar.

Voor de haak- en breiliefhebbers: we hebben ons aangesloten bij Kroeldekens Vreewijk. Daar worden van gehaakte en gebreide blokken dekens en omslagdoeken gemaakt voor ouderen. Materialen beschikbaar in het buurthuis. Voor meer informatie, kijk op Facebook Kroeldekens.

Op woensdag 5 augustus kunt u weer terecht met al uw vragen over tablet, telefoon of pc tussen 10-12 uur. Onze vrijwilligers staan klaar om iedereen weer te verwelkomen en zullen de verdere hygiëne regels uitleggen.

Geen vervoer? Geen probleem: ook de Wielewaal rijdt weer in aangepaste vorm op woensdag, donderdag en vrijdag van 9-17 uur. Helaas nog niet op maandag.

Volg de corona regels van de overheid en blijf gezond!Kom dus alleen als je geen corona klachten hebt!

Meer informatie op Facebook of onze websites: www.destriensche.nl , www.dewielewaalhw.nl of op onze Facebook pagina’s.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.