Zorgwaard locatie Rembrandt in Oud-Beijerland vanaf morgen weer open

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto BHW

OUD-BEIJERLAND – Alle coronatesten die Zorgwaard  deze week uitvoerden bij de medewerkers en cliënten van locatie Rembrandt zijn negatief. Dit betekent dat er op deze locatie in Oud-Beijerland geen nieuwe coronabesmettingen zijn. Omdat ook alle positief geteste cliënten klachtenvrij zijn na hun quarantaineperiode van drie weken, zijn de extra voorzorgsmaatregelen niet meer nodig aldus Zorgwaard. De geïsoleerde verpleging op de afdeling geriatrische revalidatiezorg (GRZ) is inmiddels opgeheven.


Update 24-09-2020 16.00 uur:
Totaal aantal positief geteste personen op COVID-19 per heden:

Cliënten: 0
Alle positief geteste cliënten zijn klachtenvrij na hun quarantaineperiode van 3 weken.
In totaal zijn 2 GRZ-cliënten en 1 thuiszorgcliënt overleden.

Medewerkers: 14 medewerkers verblijven nog in quarantaine.


Vanaf morgen hervatten wij de openbaar toegankelijke welzijnsactiviteiten en gaan de bibliotheek en de kapper weer open . De paramedische eerstelijnszorg starten wij vanaf maandag weer op. De fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, psychologen en maatschappelijk werkers zijn hiermee weer beschikbaar voor cliënten die bij ons wonen en voor mensen van buitenaf. Restaurant Van Rijn is inmiddels open voor de revaliderende cliënten. Het restaurant is daarnaast vanaf morgen beperkt geopend voor overige bezoekers, maar alleen voor een lunch.

Ook de bezoekregeling voor onze cliënten versoepelen wij. Cliënten die bij ons wonen, kunnen onbeperkt bezoek ontvangen op een moment dat hen het beste past. De cliënten van de afdeling GRZ mogen maximaal twee bezoekers per cliënt ontvangen en zij zijn welkom tussen 16.00 en 21.00 uur. Voor iedere bezoeker geldt dat er een registratieplicht is en dat de hygiënemaatregelen en de anderhalve meter maatregel van kracht zijn. De bezoekers aan locatie Rembrandt zijn niet meer verplicht om bij binnenkomst een mondmasker op te zetten. Onze medewerkers en vrijwilligers dragen een mondmasker als het niet lukt anderhalve meter afstand te bewaren.

Lees ook: 

 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren