Expositie van Hans Plooy uit Maasdam te zien in Rembrandt

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Werk van Hans Plooy uit Maasdam te zien in Rembrandt

OUD-BEIJERLAND – Nu locatie Rembrandt weer vrij toegankelijk is, bent u van harte welkom om de expositie van Hans Plooy uit Maasdam te komen bezichtigen. Vanaf  3 september tot 2 november  is de expositie van Hans te zien in Rembrandt, Rembrandtplein 1 in Oud-Beijerland.

Hans, die zijn creatieve kennis en kunde heeft opgedaan door cursussen Famous Artist Schools en Algemeen Grafische Kennis, schildert wat hij leuk vindt wat een mooie variatie aan schilderijen oplevert. Zijn  inspiratie haalt hij met name uit het bezoek aan musea en kunstmarkten. Het schilderen zelf is pure ontspanning. Het is voor hem een grote uitdaging om verschillende stijlen toe te passen zoals: realistisch, abstract, pentekeningen, scraperboard zowel in groot als klein formaat . In eerste instantie heeft hij gewerkt met krijt en inkt. Na zijn pensionering heeft hij zich  meer toegelegd op het schilderen met acryl, aquarel en olieverf op doek. Met name mensen, dieren en bloemen hebben zijn voorkeur. Naast het vrije werk schildert hij ook in opdracht.

U bent dagelijks welkom tussen 9.00 en 17.00 uur. Na binnenkomst vindt u de expositie in de gang links. Let u wel op de onderlinge afstand van 1,5 meter?


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.