Oud-Beijerlandse ondernemer Vyella Kaptein wint Rotterdamse Ondernemersprijs

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Links: stagiaire Fleur Schelling, Midden: eigenaresse Vyella Kaptein, Rechts: medewerker Pepper Wering - Foto Online Jungle
Afgelopen dinsdag nam Vyella Kaptein, eigenaresse van Online Jungle, de Rotterdamse LEF-prijs in ontvangst. Met haar online marketing bureau Online Jungle wist zij het publiek te overtuigen om haar te benoemen tot beste startende ondernemer uit de regio Rotterdam.

De LEF-prijs is een prijs die ieder jaar uitgereikt wordt aan ondernemers uit (de regio) Rotterdam. De prijs wordt uitgereikt aan drie verschillende categorieën. Vervolgens vallen er per categorie twee verschillende prijzen te winnen; de juryprijs en de publieksprijs. De Oud-Beijerlandse ondernemer Vyella Kaptein (29) ging er vandoor met de publieksprijs in de categorie startende ondernemer.
 
“Toen ik hoorde dat mijn bedrijf genomineerd was voor de LEF-prijs wist ik niet wat ik hoorde. Ik heb het groots op social media benoemd en de stemmen bleven maar binnenstromen. Vanwege Corona werd de uitreiking uitgesteld, maar dinsdag was het dan eindelijk zover. En met een uitkomst waar ik nooit van had durven dromen!” Zij nam een grote bos bloemen in ontvangst, een oorkonde, een boek over ondernemen én één jaar lidmaatschap bij ‘De Maatschappij – dé vereniging voor ondernemers in Rotterdam. 
 
Op 25-jarige leeftijd trok Vyella de stoute schoenen aan en schreef zich in bij de KvK. Wat begon met freelance klussen is uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf inclusief eigen kantoor in Oud-Beijerland én inmiddels dus ook een ondernemersprijs op zak. 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.