De konijnen van de Dierenstee willen een nieuw dak boven hun hoofd.

245
Foto de Dierenstee

Numansdorp – Konijnen zitten graag beschermd. Bij De Dierenstee in Numansdorp zijn daarvoor een aantal jaren geleden hokken gebouwd. Deze hokken zijn echter gemaakt van oud materiaal en helemaal niet degelijk. De konijnen bij de Dierenstee verdienen beter! 

Via de Rabo Clubsupport kunt u de Dierenstee meehelpen om een beter buitenverblijf voor de konijnen te realiseren. Ieder lid van de Rabobank kan per club of instelling 2 stemmen op De Dierenstee uitbrengen. U vindt de Dierenstee onder overigen. Houdt u ook nog 3 stemmen over voor uw ander favoriete instellingen. De Dierenambulance bijvoorbeeld. 

Namens de dieren vast bedankt. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.