Repair Café’s in de Hoeksche Waard blijven actief op de achtergrond

197

Hoeksche Waard – De afgelopen maanden waren we helaas genoodzaakt de opening van de Repair Cafés in de Hoeksche Waard af te gelasten. Dit wegens de Corona maatregelen. De vrijgekomen tijd hebben we goed benut om onze website in een heel nieuw jasje te steken. Op www.repaircafe-hoekschewaard.nl vindt u alle nuttige informatie van de 5 Hoekschewaardse Repair Café’s in  ‘s-Gravendeel, Numansdorp, Oud-Beijerland, Piershil en Strijen.

Sinds 14 oktober j.l. is deze informatieve en toegankelijke website online gegaan. Wij zijn onze vrijwilliger Piet van der Zanden veel dank verschuldigd voor de vele uren werk en energie die hij hieraan heeft besteed. We proberen de website zo actueel mogelijk te houden zodat u regelmatig nieuwe informatie en foto’s kunt vinden.

Met onze bijna 60 medewerkers staan we te popelen om weer echt te beginnen. We willen hier echter mee wachten tot er een goed vaccin of medicijn tegen Corona beschikbaar is voor iedereen. Kijk dus af en toe op onze website om te zien of het al zover is. Gooi uw kapotte spullen intussen niet weg. Bewaar ze tot betere tijden. Dan zullen wij u weer graag ontvangen met koffie en koek.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.