Kerstworkshop Bloemisterij De Drie Lelies op zeilcharterschip de Zeeland in Puttershoek

391

Puttershoek – Bloemisterij De Drie Lelies organiseert een KERSTWORKSHOP (12 t/m 17 december van 19.00 – 22.00 uur). Schrijf u in voor deze unieke ervaring. We maken er met u een gezellige avond van en vol = vol! De workshop wordt georganiseerd door Bloemisterij De Drie Lelies samen met Stichting De Zeeland. Om deze avond extra sfeer te geven wordt deze workshop gegeven op het sfeervol ingerichte zeilcharterschip De Zeeland die ligt aangemeerd in de haven van Puttershoek.

De all‐in kosten (alle materiaal, drankjes en hapjes) voor deze avond bedragen € 69,‐ per persoon. Het maximum aantal inschrijvingen per avond bedraagt 20 personen. Alle regels zullen conform het RIVM strikt worden opgevolgd.

Mocht blijken dat het niet door kan gaan, dan krijgt u uw volledige bedrag uiteraard terug. Schrijf u in via: 06‐83 5582 59|bloemisterijdedrielelies‐[email protected] | www.bloemisterijdedrielelies.nl of kom langs inde winkel


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.